GRACO

voitelujärjestelmät

luotettava

edelläkävijä.

Edelläkävijä tekniikassa sekä luotettavuudessa.

Learn More

LUE LISÄÄ

HOVE A/S

kannettava akkukäyttöinen
rasvapumppu

3 kg rasvapatruunalla

Learn More

LUE LISÄÄ

GRACO

voitelupumput ja voitelulaitteet

Korkea laatu, laajin valikoima.

Learn More

LUE LISÄÄ

PULSARLUBE
OPCO
I.L.C. LUBETOOL
voitelupatruunat
kuljetinvoitelijat
voitelijat

Learn More

LUE LISÄÄ

Voitelujärjestelmät ammattitaidolla - kokemus velvoittaa!

logo lubritec SQUARE

Olemme Gracon voiteludivisioonan, I.L.C.:n ja Pulsarluben maahantuoja Suomessa.

Tuotevalikoimaamme kuuluvat mm. erilaiset voitelujärjestelmät, voitelupumput, letkukelat ym. voitelulaitteet.

Lisäksi suunnittelemme ja valmistutamme erikoiskomponentteja ja erikoislaitteita voitelujärjestelmiin.

Olemme erikoistuneet teknisesti kehittyneiden voitelujärjestelmien kokonaisvaltaisiin toimituksiin eri teollisuuden aloille, kuten:

o   konerakennusteollisuus

o   sahateollisuus

o   kaivosteollisuus

o   terästeollisuuus

Pitkä käytännön kokemuksemme, innovatiivinen suunnittelumme sekä monipuolinen ja laadukas tuotevalikoimamme mahdollistavat luotettavien voitelujärjestelmien toteutuksen myös vaativiin voitelukohteisiin ja -olosuhteisiin.

Parhaiden komponenttien, yli 30 vuoden kokemuksemme sekä innovatiivisen vanhat ratkaisut haastavan suunnittelutyömme ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme parhaat ratkaisut voitelujärjestelmien toteutuksiin erilaisiin voitelukohteisiin.


Jaamme mielellämme kokemuksemme, siksi olemme keränneet laajan tuotevalikoimamme selkeästi pakettiin siten, että saisit mahdollisimman kattavasti tietoa tarjonnasta. Jos et kuitenkaan löydä etsimääsi, kysy rohkeasti niin etsimme puolestasi.

Tuotteisiin

Hove Easy Grease Carry rasvapumppu

Akkukäyttöisen Hove Easy Grease Carry rasvapumpun 3 kg:n patruuna mahdollistaa voitelun suurillekin voitelumäärille.  Pumpussa mahdollisuus myös elektroniseen rasvamäärän annostukseen.

Olemme Pulsarluben pääedustaja Suomessa, siksi voimme tarjota Pulsarluben tuotteet todella edullisesti.

Fluid Bag Ltd

Fluid-Bag Ltd on suomalainen nesteiden säilyttämiseen ja kuljettamiseen suunniteltujen säilönnän kokonaisratkaisuiden valmistaja.

Yritys valmistaa muun muassa 1000 litran FIBC-säiliöitä sekä öljyille että rasvoille.
Myös he ovat valinneet Gracon Check-Mate suurtuottopumput ja Gracon Fire-Ball voitelupumput niiden korkean laadun ja luotettavuuden vuoksi.

1. Rekisterinpitäjä

Lubritec Oy
PL 11
42301 Jämsänkoski
Puh: 0443781422
www.lubritec.fi

2. Rekisteriasioita hoitava henkilö:

Esko Riikonen
Puh: 0443781422
E-mail: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

3. Rekisterin nimi:
Lubritec Oy:n asiakasrekisteri

4. Henkilötietojen käyttötarkoitus

Henkilötietojen käyttötarkoituksena on asiakassuhteiden ja muiden asiallisten yhteyksien hoitaminen, kehittäminen ja hallinta sekä Rekisterinpitäjän liiketoiminnan suunnittelu, kehittäminen ja markkinointi

5. Rekisterin sisältö
Rekisteriin tallennetaan seuraavia tietoja:
perustiedot kuten nimi ja yhteystiedot (postiosoitteet, puhelinnumerot, sähköpostiosoitteet)

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Säännönmukaisia tietolähteitä ovat erilaiset hakemistot, rekisterit ja muut julkiset tietolähteet, kuten luottotietorekisterit. Rekisterin perustietoja voidaan myös päivittää hankkimalla päivityspalveluja niitä tarjoavilta yrityksiltä ja viranomaisilta. Tietoja kerätään myös asiakkaalta itseltään sekä kyselylomakkeen lähettäjältä asiakassuhteen syntyessä ja sen aikana.

7. Rekisteröidyn oikeudet

Rekisteröidyllä on seuraavat oikeudet, joiden käyttämistä koskevat pyynnöt tulee tehdä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tarkastusoikeus

Rekisteröity voi tarkistaa tallentamamme henkilötiedot.

Oikeus tietojen oikaisemiseen

Rekisteröity voi pyytää oikaisemaan häntä koskevat virheelliset tai puutteelliset tiedot.

Vastustamisoikeus

Rekisteröity voi vastustaa henkilötietojen käsittelyä, mikäli kokee, että henkilötietoja on käsitelty lainvastaisesti.

Suoramarkkinointikielto

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää tietojen käyttäminen suoramarkkinointiin.

Poisto-oikeus

Rekisteröidyllä on oikeus pyytää tietojen poistamista, jos tietojen käsittely ei ole tarpeen. Käsittelemme poistopyynnön, jonka jälkeen joko poistamme tiedot tai ilmoitamme perustellun syyn, miksi tietoja ei voida poistaa.

On huomioitava, että rekisterinpitäjällä voi olla lakisääteinen tai muu oikeus olla poistamatta pyydettyä tietoa. Rekisterinpitäjällä on velvollisuus säilyttää kirjanpitoaineisto Kirjanpitolaissa (luku 2, 10 §) määritellyn ajan (10 vuotta) mukaisesti. Tämän vuoksi kirjanpitoon liittyvää aineistoa ei voida poistaa ennen määräajan umpeutumista.

Suostumuksen peruuttaminen

Jos rekisteröityä koskeva henkilötietojen käsittely perustuu ainoastaan suostumukseen, eikä esim. asiakkuuteen tai jäsenyyteen, voi rekisteröity peruuttaa suostumuksen.

Rekisteröity voi valittaa päätöksestä tietosuojavaltuutetulle

Rekisteröidyllä on oikeus vaatia, että rajoitamme kiistanalaisten tietojen käsittelyä siksi aikaa, kunnes asia saadaan ratkaistua.

Valitusoikeus

Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle kantelu, jos hän kokee, että rikomme henkilötietoja käsitellessämme voimassa olevaa tietosuojalainsäädäntöä.

Tietosuojavaltuutetun yhteystiedot: www.tietosuoja.fi/fi/index/yhteystiedot.html

8. Tietojen luovutus

Lubritec  Oy voi luovuttaa tietoja voimassaolevan lainsäädännön velvoittamissa rajoissa. Tietoja ei säännönmukaisesti luovuteta sivullisille.

Tietoja ei siirretä Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle, ellei se ole asiakkuuteen tai muuhun asialliseen yhteyteen liittyvän palvelun toteuttamisen vuoksi tarpeellista.

9. Rekisterin suojaus

Yleistä
Rekisterinpitäjä järjestää rekisterin tietoturvan yleisesti hyväksyttävällä tavalla sekä pyrkii asianmukaisin teknisin ratkaisuin estämään asiattomien pääsyn niin ATK:n avulla ylläpidettäviin tietojärjestelmiinsä kuin manuaalisesti ylläpidettäviin ja säilytettäviin aineistoihinsa.

Ainoastaan yksilöidyillä rekisterinpitäjän sekä sen toimeksiannosta ja lukuun toimivien yritysten työntekijöillä on pääsy rekisterin sisältämiin tietoihin. Pääsy ATK:n avulla ylläpidettäviin rekisterin tietoihin edellyttää henkilökohtaisen käyttäjätunnuksen ja salasanan antamista. Tietoja käsittelevillä henkilöillä on rekisterinpitäjän myöntämä tarpeellisen laajuinen käyttöoikeus.

Rekisterinpitäjä säilyttää henkilötietoja sisältävää tai sisältämätöntä kirjallista tai kuvallista aineistoa tarpeelliseksi näkemänsä ajan, jonka jälkeen se tuhotaan.

logo gracologo ilclogo opcologo pulsarlubelogo hove